knjizara.com
Moć sadašnjeg trenutka u praksi
osnovno učenje, meditacije i vežbe iz knjige "Moć sadašnjeg trenutka"

Ekart Tol (autor)

Moć sadašnjeg trenutka u praksi
479 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Moć sadašnjeg trenutka je za kratko vreme postala priznata za jednu od najvećih duhovnih knjiga napisanih poslednjih godina. Ona poseduje moć dublju od reči i vodi nas na mnogo mirnije mesto iza naših misli, na mesto gde naši problemi nestaju a mi otkrivamo značenje ostvarenja slobodnog života.
Kroz celu Moć sadašnjeg trenutka nailazimo na određene vežbe i uputstva koja nam pokazuju kako da otkrijemo „lepotu, spokojstvo i lakoću“ koji dolaze kada prosto stišamo svoje misli i gledamo svet pred sobom u sadašnjem trenutku. Moć sadašnjeg trenutka u praksi sadrži pregledno organizovane vežbe i uputstva iz Moći sadašnjeg trenutka. Ona vam omogućava da konk

retnim meditativnim tehnikama olakšate put ka sadašnjem trenutku. Čitajte ovu knjigu polako ili je samo nasumično otvarajte, zamislite se nad rečima, reflektujte čak i pauze između reči i – možda s vremenom, možda odmah – otkrićete nešto što će vam promeniti život. Otkrićete moć, sposobnost da promenite i unapredite ne samo svoj život nego i čitav svet.


Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Čarobna knjiga; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 142 str.; 978-86-7702-076-7;