knjizara.com
Medijacija - principi, proces, primena

Medijacija - principi, proces, primena
2585 din
U korpu

Ova knjiga predstavlja novo, revidirano i znatno prošireno izdanje prethodne knjige Medijacija – koncepti i konteksti iz 2006.godine. Svi tekstovi iz prethodne knjige su dopunjeni i izmenjeni u skladu sa proširenim znanjima i iskustvima autora. Takođe, u priređivanju ove knjige učestvovali su i novi autori sa tekstovima koji znatno proširuju prvobitno obuhvaćene teme i oblasti primene medijacije.
Namen

a ove knjige je da se kroz unapređena znanja i iskustva autora, čiji su tekstovi sadržani u publikaciji, predstave teorijski koncepti iz kojih medijacija proističe, osnovne karakteristike i specifičnosti postupka medijacije, dosadašnja iskustva i mogućnosti njene primene u različitim oblastima, kako bi profesionalci i šira javnost stekli jasniju sliku o tome šta je medijacija, gde se sve može primenjivati i koje su njene osnovne prednosti u odnosu na druge načine rešavanja sporova.
Knjiga je namenjena svima koji žele da informativno ili profesionalno prošire i upotpune svoja znanja - stručnjacima različitih profila koji se bave konstruktivnim rešavanjem sporova, edukantima i studentima tokom profesionalnog osposobljavanja i istraživanja u ovoj oblasti, kao i široj javnosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Medijacija , Pravni postupak
Ostali naslovi iz oblasti: Pravo

Izdavač: Centar za primenjenu psihologiju; 2014; Broširani povez; latinica; 24 cm; 548 str.; 978-86-89377-08-8;