knjizara.com
Meda buuu!

Dejvid Vilijams (autor)

Meda buuu!
891 din
Stara cena: 990 din
U korpu

Nova slikovnica Dejvida Valijamsa i Tonija Rosa, savršena za decu koja vole životinje, makar i pomalo vragolaste! Puna je snega i iznenađenja.

Daleko, daleko, na ledeno hladnom Arktiku, živeo je mali beli medved. Iako je bio sic´ušan, medved je vrlo glasno rikao. Voleo je da plaši druge životinje vičuc´i BUUU! Plašio ih je mnogo, jer bi to činio kada su najmanje očekivale. Mama medvedica pokušala je da mu objasni da nije lepo zastrašivati druge. „Kako bi se tebi svidelo da te neko buuuplaši?” Ali mali meda je nije slušao, on je samo želeo da bude veliki i strašan kao njegov tata. I nastavljao je po svom, Meda buuu.

Jednog dana sti

gla je televizijska ekipa da snimi šou-program. Životinje će postati poznate i počele su da se doteruju za snimanje. Ali mladunče je toliko uplašilo pafine da su se u letu sudarali i na kraju obrušili u santu leda. Kitovi-ubice vežbali su sinhrono plivanje, i njih je omeo. Na kraju, televizijski voditelj pao je u ledenu vodu i pretvorio se u santu leda. Životinje su bile besne kada je ekipa, umesto da snimi njih, odletela na Antarktik. Zato su odlučili da mladunče nauče lekciju. BUUU!

Urnebesne ilustracije Tonija Rosa iskaču sa stranice u ovoj zabavnoj priči o nestašnom malom mladunčetu uz veliko BUUU!

Deca c´e naučiti da nije lepo plašiti druge. A odrasli će uživati zajedno s njima.


Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Propolis Books; 2023; Tvrd povez; ćirilica; 275 cm; 32 str.;