knjizara.com
Marina Bulatović Barny
Marina Bulatović Barny

MARINA BULATOVIĆ BARNY rođena je 7. jula 1964. godine u Beogradu.
Početkom devedesetih započinje karijeru u odnosima s javnošću, tokom koje je radila u vodećim domaćim kompanijama i marketinškim agencijama. Bila je, između ostalog, direktor PR sektora u agenciji Ogilvy & Mather i PR konsultant u agenciji Communis. Piše za novine i magazine u Srbiji, Crnoj Gori i Kanadi.Nakon udaje, u septembu 2007. godine, Marina se seli u Saudijsku Arabiju.
Saudijska Arabija je zemlja o kojoj se kod nas jako malo zna, uprkos njenom međunarodnom značaju. Marina je rešila da ličnim angažmanom upozna, i koliko je to moguće, približi dve zemlje kojedo proleća 2013. godine nisu imale diplomatske odnose. Za projekat Saudijska Arabija iz mog objektiva od Društva Srbije za odnose s javnošću dobila je 2010. godine priznanje za Ličnu i građansku inicijativu u oblasti komunikacija. Za isti projekat, od Kluba privrednih novinara, dobila je priznanje Biznis dama 2010. godine.Marina je član Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Društva Srbije za odnose s javnošću i član Memorijalnog društva Nikola Tesla u Njujorku.

autor Marina Bulatović Barny

1 naslova [prikazano 1-1]

Marina Bulatović Barny

Broširani povez, Vulkan izdavaštvo, 2013, ISBN: 978-86-10-00540-0, latinica
Nina od Arabije magična je priča jedne voljene, uspešne i srećne žene, u kojoj se na čudnovat način prepliću srpski duh, opojni miris egzotičnog ...
Rasprodato