knjizara.com
Nina od Arabije

Marina Bulatović Barny (autor)

Nina od Arabije
rasprodato

Nina od Arabije magična je priča jedne voljene, uspešne i srećne žene, u kojoj se na čudnovat način prepliću srpski duh, opojni miris egzotičnog Orijenta i neodoljivi šarm „Velike jabuke“. To je maestralno ispričana priča, prefinjenog stila i uzbudljive dinamike, s obiljem emocija i sjajnog humora.

Ovo je roman o lepoti koja oplemenjuje i daje nadu, budi najdivnije emocije, vraća veru u čoveka i njegove mogućnosti. Ovo je nešto što nam je danas potrebno – poput nekog nezamenjivog leka, utehe ili putokaza. Istovremeno, ova priča

predstavlja i most koji spaja ne samo zaljubljene, porodice i prijatelje, već spaja istok i zapad, snove i stvarnost, Srbiju i Orijent, Evropu sa Azijom i Amerikom... Bajkovito zdanje koje na najlepši način povezuje naše sličnosti i naše razlike, dajući im novi smisao.

"Nina od Arabije" je roman o ženi koja ne dozvoljava da joj stvarnost uništi snove. Zahvaljujući tome, snovi joj se pretvaraju u stvarnost. Bez eskapizma, ali i bez gorčine slikajući svet u kome živimo, i upravo zahvaljujući sposobnosti da gorku pilulu svog vremena proguta sa osmehom, Marina Bulatović je napisala svojevrstan udžbenik optimizma – rekao je Vladimir Kecmanović, pisac i scenarista.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Kosmos; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 297 str.;