knjizara.com
Ljubav, a ne pušenje
uradi nešto drugo

Ben Flečer, Keren Pajn (autor)

Ljubav, a ne pušenje
594 din
Stara cena: 660 din
U korpu

Ostavljanje pušenja ne mora da bude pakao. Zaboravite volju i odustajanje, šestonedeljni program Ljubav, a ne pušenje pomoći će vam da zauvek prestanete da pušite i da povratite strast prema životu.
Ljubav, a ne pušenje koristi naučno dokazane psihološke tehnike da vam pomogne da naučite mozak da predvidi različite nagrade; zamenite stare navike novima koje će vam pomoći da živnete; naučite kako da se na nove načine oslobodite stresa i uživate u životu.
Keren Pajn i Ben Flečer oboje su profesori psihologije na Univerzitetu Hertfordšir i renomirani stručnjaci za promenu ponašanja. Njihova tehnika Uradi

nešto drugo imala je velikog uspeha i mnogima je pomogla da izgube na težini, oslobode se stresa i poboljšaju zdravlje i dobrobit.

Volite nekoga ko puši? Želite da prestane? Pomozite toj posebnoj osobi u vašem životu da se oslobodi dotične navike. Zvocanje uopšte ne pomaže. Takvim osobama potrebni su vaša ljubav, podrška i razumevanje, kao i nešto što će ostavljanje pušenja učiniti bezbolnim. Dajte toj osobi ovu knjigu kako biste joj pokzali da vam je dovoljno stalo da želite da prestane.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Pušenje , Bolesti zavisnosti
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2011; Broširani povez; latinica; 23 cm; 290 str.; 978-86-7950-124-0;