knjizara.com
Liliana Goliani
Liliana Goliani

Dr Liliana Goliani je lekar i edukator koji od svojih pacijenata zahteva da se aktivno uključe u proces isceljenja. Formalno medicinsko obrazovanje je stekla u Beogradu, produbila ga i proširila u Los Anđelesu, i zaokružila u Hong Kongu i Singapuru. Kao naučnik, posmatrala je razvoj života u laboratorijskoj petrijevoj posudi, a razumela ga kao filozof meditirajući u kineskom medicinskom hramu.
Birajući između uzane i duboke specijalizacije i širokog sveobuhvata, otkrila je unutrašnju misiju da povezuje naizgled nespojive i isključive fenomene i da pomaže ljudima da vide na drugačiji način. Zahvalna je velikim istraživačima i naučnicima koji su joj pomogli da vidi svet izvan kutije, koju, skoro uvek, sami stvorimo. Ova knjiga je njima i posvećena, sa željom da i drugi promene svoju paradigmu.
Dr Goliani je član Svetske organizacije za anti-aging medicinu, WOSAAM koja okuplja preko 6.000 doktora širom sveta. Pokretač je i inicijator Srpske asocijacije za anti-aging medicinu (SAAAM) koja tradicionalno organizuje međunarodni kongres o dostignućima anti-aging medicine i regenerativnih biotehnologija početkom maja u Beogradu.

autor Liliana Goliani

1 naslova [prikazano 1-1]

Liliana Goliani

Broširani povez, Oivivio, 2010, ISBN: , latinica
Knjiga Anti-aging medicina sadrži četrdesetak poglavlja koja su organizovana u četiri dela. U prvom delu saznajemo šta je to starenje i otkrivamo ...
U korpu 1650 din