knjizara.com
Ledeni breg nam se topi
budite prilagodljivi i uspešni, uvek i svuda

Holder Ratgeber, Džon Koter (autor)

Ledeni breg nam se topi
rasprodato

Ovo je „Ko je maznuo moj sir?“ za sve one koji ga obožavaju i koji bi hteli da ga pomere na sledeći nivo. Posle ove knjige ćete sasvim drugačije gledati na promene.
Većina stanovnika antarktičke kolonije pingvina rugala se Fredu, koji je uvek bio tih, ali je imao dobru moć zapažanja i prvi je primetio zabrinjavajuće znake da se ledeni breg koji im je bio dom, topi. Fred mora mudro da pridobije ključne igrače kao što su Luis, glavni među njima, Alis, koja je ptica broj dva, i Nono, stručnjak za vremensku prognozu. Njihovo putovanje otkriva nam potpuno nezaboravan način na koji se možemo suočiti s neminovnim promenama. Zapažanjim o tome ka

ko različiti tipovi pingvina reaguju na krizu i kako njihove reakcije uslovljavaju vriranje dinamike među njima knjiga prikazuje kako je moguće promeniti čitav način upravljanja i rukovođenja. Sažet tekst je dopunjen izvanrednim ilustracijama i vrlo zabavan za čitanje. Jednostavna objašnjenja koja slede posle priče daju dodatnu, još trajniju vrednost njenim poukama.Kao i Džonsonovi miševi, pingvini u „Ledenom bregu“ su lako prepoznatljivi: među njima su vaši šefovi, kolege, životni saputnici, vaša deca, a neko od njih bi moga biti i lično vi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Htenje , Volja
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2007; latinica; 21 cm; 136 str.; 978-86-7804-079-5;