knjizara.com
Najveća tajna

Ronda Bern (autor)

Najveća tajna
1799 din
U korpu

Ronda Bern je kreator koji stoji iza Tajne, dokumentarnog filma koji je pomeo svet 2006. godine, promenivši milione života i pokrenuvši novi globalni pokret. Iste godine bila je objavljena Rondina knjiga Tajna, koja je prevedena na preko pedeset jezika, i koja pripada onima koji su najduže zadržali poziciju bestselera u aktuelnom veku. Među njene ostale bestselere spadaju knjige Moć (2010), Čarolija (2012) i Heroj (2013). Ronda Bern je rođena u Australiji, a trenutno živi u Kaliforniji.
Među saradnike Najveće tajne spadaju: Dejvid Bingam; dr med. Dipak Čopra; isusovac Antoni de Melo; Hejl Dvoskin; Piter Džuban; Jan Frazier; dr med. i doktor nauka Dejvid R. Hokins; Majkl

Džejms; Bajron Keti; dr Robert Lanca; Piter i Kaljani Lori; Lester Levenson; Fransis Lusil; Ramana Maharši; Rondina učiteljica; Mudži; Rupert Spajra; Ekart Tol; Alan Vots; Paramahansa Jogananda.

Spoznaja donosi slobodu

Mimoilazili smo se sa istinom hiljadama godina jer nismo pogledali u ono što se nalazi upravo ispred nas. Lako nas mogu omesti naši problemi, naše životne drame, te smo propustili najveće moguće otkriće, koje se nalazi neposredno pred nama – otkriće koje nas može osloboditi patnje i obezbediti nam trajno blaženstvo i sreću.Svako pitanje dobiće odgovor, svaka želja biće ispunjena. Nikada više nećete imati razloga za strah, nikada više nećete morati da patite.

Ovo je najveće otkriće u našem životu. Ovo je vaša sudbina.

Voljeni autor bestselera Ronda Bern pokrenula je globalni fenomen svojom knjigom Tajna 2006. godine. Ovo snažno delo pomoglo je čitaocima da spoznaju neiskorišćene moći koje se nalaze u njima samima. Ali Rondin put nije bio ni blizu završetku, budući da ju je nešto iznutra navodilo na to da potraži još mudrosti. Stoga je provela četrnaest godina u potrazi za onom univerzalnom istinom koja je navedena na narednim stranicama.Najveća tajna predstavlja jedan kvantni skok koji će čitaoca odvesti iza granica materijalnog sveta – u duhovno carstvo u kojem su sve mogućnosti otvorene. Učenja prezentovana na stranicama ove knjige predočavaju prakse izlečenja koje se mogu odmah primeniti kako bi se odagnali strahovi, potom neizvesnost, anksioznost i bol. Ispunjena otkrivajućim rečima duhovnih učitelja širom sveta, kako onih aktuelnih, tako i onih iz prošlosti, Najveća tajna postaje dubokoumno remek-delo koje čitaocima nudi jednosmeran put ka završetku patnje i otpočinjanju života punog radosti.

„Tajna vam je pokazala kako da postignete sve što biste želeli da budete, radite ili imate. Ništa se nije promenilo – to je i danas istinito, kao što je uvek bilo. Ova knjiga predstavlja najveće otkriće do kog čovek može da dođe i pokazuje put iz negativnosti, problema i onog što ne želite ka životu večite sreće i blaženstva.“
– iz Najveće tajne

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Volja
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 272 str.; 978-86-10-04571-0;