knjizara.com
Knjiga o Baltimorcima

Žoel Diker (autor)

Knjiga o Baltimorcima
rasprodato

Autor Istine o slučaju Harija Keberta, međunarodnog bestselera broj 1
Pošto je osvojio više od tri miliona čitalaca u svetu, Žoel Diker se vraća sa novim romanom.Saznajte šta se dogodilo Markusu Goldmanu pre Istine o slučaju Harija Keberta.
Do dana kada se dogodila Drama postojale su dve porodice Goldman – Goldmani iz Baltimora i Goldmani iz Monklera.

Goldmani iz Monklera, uključujući i Markusa Goldmana, pripadaju srednjoj klasi, žive u maloj kući u Monkleru u Nju Džerziju. Goldmani iz Baltimora su imućna porodica kojoj se smeši svetla budućnost, žive u luksuznoj kući u bogatom predgrađu Baltimora, i Markus im se beskrajno divi.

Osam godina po

sle Drame, Markus Goldman odlučuje da ispriča priču o svojoj porodici. U februaru 2012. napušta njujoršku zimu i odlazi u tropski Boka Raton na Floridi gde će se posvetiti svom novom romanu.

Prebirući po sećanjima iz svoje mladosti, Markus oživljava priču i sudbinu Goldmanovih iz Baltimora i opčinjenost koju je nekada pokazivao prema toj bogatoj američkoj porodici, između raspusta u Majamiju, letnjikovca u Hemptonsu i ludorija u privatnim školama. Ali godine prolaze i sjaj Baltimoraca bledi i nestaje, sve do Drame. Do dana koji će sve promeniti. I pitanja koje progoni Markusa: šta se zaista dogodilo Goldmanima iz Baltimora?

„Kao da smo u novoj epizodi omiljene TV serije: prizori, situacije i likovi koje smo već upoznali. Samo što zapravo čitamo knjigu. A tek osećaj da smo deo priče – zaista zapanjujuće.“ Le Huffington Post

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 525 str.; 978-86-521-2536-4;