knjizara.com
Kleopatrina kći

Mišel Moran (autor)

Kleopatrina kći
rasprodato

U osvit Rimskog carstva, za vreme vladavine tiranije, kći Egiptai sin Rima pronalaze jedno drugo... Pošto su stradali od sopstvene ruke, Seleninih legendarnihroditelja više nema. Nakon što joj je oduzeto kraljevstvo, dovedena jeu Rim u okovima. S njom je samo njen brat blizanac, Aleksandar, kojije podseća na dom i sve što je nekada imala.
Sprovedeni ulicama kao zarobljenici i primorani da žive podbudnim okom vladajuće porodice, Selena i njen brat moraju brzo danauče kako da budu Rimljani – i kome će ubuduće biti verni. Cezar ćeblizance tolerisati samo dok mu budu od koristi. Selena upošlj

ava svojtalenat, nadajući se da će joj on sačuvati život i da će joj jednog dana bitidozvoljeno da se vrati u Egipat. Međutim, ubrzo njenu pažnju privučemladi i zgodni naslednik carstva, čija bi je moć mogla spasti.Ipak, vladavina carske porodice daleko je od sigurnosti. Kadaneuhvatljivi Crveni Orao počne da poziva na ukidanje robovlasništva,zbog čega dolazi do nemira i ubistava, Selenin i Aleksandrov život nađuse u velikoj opasnosti. Hoće li ta misteriozna osoba dovesti do njihovogoslobođenja ili smrti?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Beoknjiga; 2. izdanje, 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 432 str.; 978-86-7694-366-1;