knjizara.com
Kaže on, kaže ona

Erin Keli (autor)

Kaže on, kaže ona
rasprodato

„Uzbudljivo. Očaravajuće. Nezaboravno.“ Džilijan Flin
Kome verovati?
U leto 1999. Kit i Lora putuju na festival u Kornvolu da posmatraju totalno pomračenje Sunca. Kit je od onih što pasionirano prate sva pomračenja; Lora nije videla još nijedno. Mladi i zaljubljeni, sigurni su da će ovo biti prvo od mnogih koja će podeliti.
Međutim, u tihim trenucima posle prolaska senke, Lora će biti svedok strašne scene između nepoznatog muškarca i žene. Čini se da joj je žrtva zahvalna. Mesecima kasnije, žena će joj se pojaviti na pragu. Kad njena zahvalnost dobije čudan obrt, Lora počinje da se pita – nije li možda poklonila poverenje pogrešnoj osobi?
Petnaest godina kasnije K

it i Lora su venčani, žive pod drugim imenima, u potpunosti se klone interneta, a telefone koriste samo koliko moraju, nisu ni u jednom imeniku. Međutim, ni to nije dovoljno da ih istina ne sustigne jer je više ne mogu zadržati u prošlosti.
Roman Kaže on, kaže ona je fascinantna pripovest o lažima koje govorimo da bismo se spasli, istinama koje nismo kadri da priznamo i o tome koliko smo daleko spremni da idemo ne bismo li naterali druge da poveruju u našu stranu priče.

„Erin Keli je romanom Kaže on, kaže ona dosegla je novi nivo pripovedačke veštine. Njena sposobnost da prelazi iz ružne stvarnosti zločina u sočnu melodramu i natrag, kao i uverljiva priča odraz su vrhunskog majstorstva.“ Telegraph

„Kelijeva nam do samog kraja otkriva pojedinosti na kašičicu i pušta nas da nagađamo šta je istina i u koliko nijansi nam se ukazuje.“ Observer

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 451 str.; 978-86-521-3325-3;