knjizara.com
Karaval

Stefani Garber (autor)

Karaval
764 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Zapamti, ovo je samo igra...
Šta god da si čula o Karavalu ne može se meriti sa stvarnošću. To je više od igre ili priredbe - nešto najbliže magiji na ovom svetu.
Skarlet nikad nije otišla s malog ostrva na kojem živi sa sestrom Telom i moćnim, surovim ocem. Njihov otac joj je ugovorio brak i Skarlet misli kako je njenim snovima da će videti Karaval - priredbu koja se jednom godišnje održava negde daleko i u kojoj gledaoci učestvuju - došao kraj.
Ali ove godine pozivnica o kojoj je dugo sanjarila konačno stiže. Uz pomoć tajanstvenog mornara, Tela vodi Skarlet na igre. Međutim, Legenda, čovek koji stoji iza priredbe, otima Telu. Ispostavlja se da se

ovogodišnji Karaval vrti oko nje i da je pobednik onaj ko je prvi pronađe.
Skarlet su upozorili da je sve što se desi za vreme Karavala samo predstava. Ali ona se ipak upliće u igru ljubavi, slomljenih srca i magije s drugim igračima. Ali bio Karaval stvaran ili ne, ona mora pronaći Telu pre nego što se peta noć završi, opasni domino-efekat pokrene i njena sestra zauvek nestane.
Dobro došli, dobro došli u Karaval... ali pazite da se ne zanesete previše.

„Zadivljujuće, originalno, čudesno.“ USA Today

„Opčinjavajuće.“ US Weekly

„Veličanstveno.“ Publishers Weekly

„Predodređeno da zarobi maštu.“ Kirkus Reviews„Savršeno za ljubitelje knjiga Noćni cirkus, Zvezdana prašina i Igre gladi.“ School Library Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika , Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 373 str.; 978-86-521-2673-6;