knjizara.com
Kako steći komunikacijske vještine

Dejl Karnegi (autor)

Kako steći komunikacijske vještine
rasprodato

Ljudi nas procjenjuju isključivo na četiri načina na koja komuniciramo s drugima – kroz ono što radimo, kako izgledamo, što kažemo i kako se izražavamo.
Dale Carnegie

Danas je komunikacija – ono što govorimo i kako govorimo – glavni čimbenik koji određuje hoćemo li u životu uspjeti ili propasti. Veliki lideri u politici, u poslovanju te u obrazovanju posjeduju vještinu učinkovite komunikacije s drugim ljudima. Ta im vještina nije nužno urođena. Svi koji žele mogu je steći. Potrebni su samo volja i odlučnost. Ako poboljšamo sposobnost

komunikacije, vlastite ideje možemo učinkovitije predočiti šefu, suradnicima, klijentima, pa čak i prijateljima i članovima obitelji.
U ovoj ćete knjizi imati priliku učiti o metodama koje će vam pomoći da poboljšate usmenu i pisanu komunikaciju – te tako postati bolji/a komunikator/ica – a to su glavni koraci prema tome da postanete uspješniji u svome poslu, kao i u svakom drugom aspektu života.
Knjigu Kako steći komunikacijske vještine priredio je i uredio dr. Arthur R. Pell, dugogodišnji savjetnik u tvrtki Dale Carnegie Training, autor više od pedeset knjiga i brojnih članaka o menadžmentu, upravljanju ljudskim potencijalima i samousa-vršavanju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Komunikologija , Komunikacija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: VBZ; 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 178 str.; 9789533044347;