knjizara.com
Kako sam pobedila rak

Lorin Dej (autor)

Kako sam pobedila rak
rasprodato

“Imala sam kancer, ali sam ozdravila. Bez hemoterapije, bez zračenja i bez operacije koja bi me obogaljila. Ozdravila sam tako što sam obnovila svoj imuni sistem pomoću potpuno prirodnih metoda”.
Zdrav čovek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu - da ozdravi! Vama koji ste već bolesni od bilo koje degenerativne bolesti današnjice, ne samo od raka, pruža siguran putokaz od strane medicinskog stručnjaka koja je sama isprobala preko 40 alternativnih terapija i izvela jednostavan sistem prirodnih 10 zapovesti zdravlja. Inspirativna i dokumentovana, ova knjiga ne daje odgovor samo onima sa jednom željom. Onima koji jo

š uvek imaju mnoštvo želja otkriva svakodnevni stil življenja koji omogućava da ih još dugo ostvaruju u dobrom zdravlju! Rekli su o ovoj knjizi: "Knjiga govori o nezaobilaznim principima zdravog života bez kojih je, po najnovijim medicinskim istraživanjima, nemoguće zamisliti potpunu terapiju najvećeg broja savremenih bolesti. Oni, osim biljne ishrane, podrazumevaju fizičku aktivnost, upotrebu dovoljno vode, odmor i pozitivan stav. Uprkos naslovu, nije namenjena samo bolesnima od raka, već i od ostalih degenerativnih bolesti, kao i svima koji na vreme želite da primenite staru izreku "Bolje je sprečiti nego lečiti".

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Rak , Tumori , Onkologija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Metaphysica; 2014; latinica; 21 cm; 106 str.; 978-86-7884-056-2;