Kako preživeti stres - vodič za muškarce

Džordžija Vitkin (autor)

Kako preživeti stres - vodič za muškarce

519 din

Stara cena: 649 din

U korpu

Sve što muškarci treba da znaju o stresu * 10 skrivenih uzroka stresa * 3 osnovna koraka za borbu protiv stresa * Vrste stresa * Spisak ranih simptoma stresa * Tajna oslobađanja od stresa

Živimo u svetu koji se brzo menja i u kojem je stres zbog životne sredine prisutniji nego ikada. Kada na sve to dodamo sve veći ekonomski pritisak, stres je neminovan. Za milione ljudi koji osećaju da su na izmaku snaga, ova je knjiga poziv za buđenje.
Svako se može promeniti. Sada je trenutak za promenu – a ne sledeće nedelje ili sledećeg meseca ili sledeće godine, jer upravo današnje posledice stresa uzrokuju sutrašnje probleme.

Ova divna, mudra i praktična knjiga na jednostavan i pre svega pitak način istražuje stres kod muškaraca tokom čitavog životnog ciklusa i savetuje vam šta da preduzmete, bilo da ste muškarac pod stresom ili žena koja takvog muškarca voli. Saznaćete sve o izvorima i posledicama stresa kod muškaraca – a to znanje je moć. Sa tim znanjem moći ćete da iskoristite rane znake upozorenja i da u celosti sagledate pritiske posla, porodice, i društva, kao i fizičke i psihološke posledice koje oni na vas ostavljaju. Ublažite stres i borite se protiv njega, kako bi vam život sa muškim stresom bio bar malo lakši. Kao rešenje, autorka nudi razne tehnike za ublažavanje kako kratkotrajnog, tako i dugotrajnog stresa, uključujući tu i relaksaciju, samohipnozu, duboko opuštanje mišića, kontrolu telesnih procesa i – što je najvažnije – smeh, smeh, smeh!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stres
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Alnari doo; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 255 str.; 978-86-7710-441-2;