Kako preživeti stres - vodič za žene

Džordžija Vitkin (autor)

Kako preživeti stres - vodič za žene

rasprodato

Sve što žene treba da znaju o stresu!
Napravite prvi korak ka rešavanju ovog velikog problema
10 najčešćih uzroka stresa kod žena * 3 osnovna koraka za borbu protiv stresa * Vrste stresa * Test o uzrocima stresa za majke * Tajna oslobađanja od stresa *

Knjiga koja se bavi i starim i novim uzrocima stresa kod žena: pitanjima trudnoće, majčinstvom, biološkim časovnikom, propalim brakovima, partnerovom decom iz prvog braka, PMS-om, sindromom nervoznih creva, posttraumatskim stresom. Sredovečni poslovni čovek više nije jedini profil osobe pod stresom.

Domaćice i deca pridružili su se kategoriji ljudi pod pritiskom, baš kao i udovice, tinejdžerke i poslovne žene bez obzira na godine. Mlade žene u „dvadeset i nekoj“ suočavaju se sa ekonomskom zbrkom, upoznavanjem preko Interneta u doba side, i odlukom o braku u doba razvoda. Žene tridesetih godina nose se sa sopstvenom plodnošću i neplodnošću, ulaganjem vremena u karijeru, ali i traženjem vremena za odmor. U svojim četrdesetim, žene moraju da odluče šta da rade kada više ne mogu da napreduju na poslu, ili kada u privatnom životu ponovo ostanu same.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stres , Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Alnari doo; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 335 str.; 978-86-7710-442-9;