knjizara.com
Vakcina protiv stresa ili Psihoenergetski aikido

Valerij Sinjeljnjikov (autor)

Vakcina protiv stresa ili Psihoenergetski aikido
712 din
Stara cena: 792 din
U korpu

Aikido nije samo vrsta borilačke veštine. To je Put. Put na kojem čovek spoznaje svet.
Isto tako, ni psihoenergetski aikido koji nudim u svojoj knjizi nije vrsta psihološke borbe i nije borba uopšte! Tehnike koje ovde opisujem nećete moći da upotrebite protiv drugih. One su namenjene tome da pomognu vama i drugima. Psihoenergetski aikido je veština efikasnog uzajamnog delovanja vas i sveta koji vas okružuje – to je instrument spoznaje sveta. To je predivan način da učinite svoj život i živote onih oko sebe radosnim i srećnim.
Knjigu Vakci

na protiv stresa dr Valerij Sinjeljnjikov napisao je, kako sam kaže, da bi odgovorio na brojna pitanja svojih čitalaca i pacijenata – onih koji žele da promene svoj život, da se razvijaju i napreduju, osećaju radost, sreću i ispunjenost.
Imajući to na umu, osmislio je i razvio posebnu strategiju koju je nazvao psihoenergetski aikido. Zašto baš aikido? Ova drevna istočnjačka borilačka veština zasniva se na tome da se iskoristi snaga udarca protivnika tako što mu se udarac vraća istom silinom. Slično tome, ova knjiga i tehnika opisana u njoj pomoći će vam da naučite kako da koristite moć svoje podsvesti da biste stekli snagu i energiju, shvatili i rešili svoje probleme i zaboravili da ste ikada bili pod stresom i bolesni i osećali se kao nemoćna žrtva okolnosti na koje ne možete da utičete.
Ova knjiga poseduje isceliteljsku moć i njen pozitivni uticaj otpočinje onog trenutka kad je uzmete u ruke i počnete da čitate.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stres
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 199 str.; 978-86-88493-11-6;