knjizara.com
Kada si otišao (Dragulji Laguna) - TP

Megi O"Farel (autor)

Kada si otišao (Dragulji Laguna) - TP
rasprodato

Roman O"Farelove čita se u jednom dahu... predivno napisana priča o odrastanju, zaljubljivanju i o još mnogo čemu važnom. Naracija nas krivudavim putem dovodi do raspleta od koga zastaje srce. Jezik je predivan, pripovedanje originalno i šarmantno.?
The Independent

?... toliko me je okupirao ovaj roman da sam morala da se pretvaram da sam bolesna kako bih na miru mogla da mu se posvetim. Divno zamišljena priča o porodičnoj istoriji, religiji, rastajanju i smrti, a sve to povezano je jednom strasnom ljubavnom pričom.?
Guardian

?Postoje knjige za koje, nakon što ih pročitate, shvatite da ste ih čekali godinama. Ovo je jedna od takvih. Knjiga koja

će vam promeniti život...?
amazon.co.uk

Elis odlazi vozom u posetu svojim sestrama u Škotsku. Šest sati kasnije, na stanici, ona ugleda nešto toliko strašno da se odmah okreće i prvim vozom vraća za London. I dalje u šoku, ona doživljava saobraćajnu nesreću nakon koje ostaje u komi. Vrtlog glasova i slika polako otkriva njenu prošlost ? njene roditelje, a naročito njenu majku En; njenu voljenu baku Elspet, njene dve sestre, kao i Džona Fridmana kojeg je volela i izgubila.
Ovo je ljubavna priča, ali i priča o odsutnosti, i o tome kako naše odluke mogu odzvanjati kroz čitave generacije. Ona nas polako dovodi do mračne tajne koja se krije u srcu porodice.
<

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2014; Tvrd povez; latinica; 20 cm; 368 str.;