knjizara.com
Izlomljeno

Karin Sloter (autor)

Izlomljeno
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu.
Jeziv zločin, eksplozivna priča, mračan portret života policajca.
Ensli park je zahvaljujuc´i svojim ljupkim kuc´ama i uličicama obraslim drvec´em među najpoželjnijim naseljima Atlante. Ali u jednoj glamuroznoj vili, u raskošnoj tinejdžerskoj spavac´oj sobi, devojka je surovo ubijena. U hodniku, usred razbijenog stakla, stoji njena užasnuta majka. Golim rukama je ubila napadača svoje c´erke.
Mesto ubistva u nadležnosti je policiji Atlante, a specijalni agent Vil Trent iz biroa za istrage u Džordžiji tu je samo da učini političku uslugu. Ipak, Trent uskoro u

viđa nešto što policija previđa, nešto u tragu krvi, u matrici forenzičkih dokaza i u očima majke koja je u potpunom šoku. Trent preuzima slučaj i širi istragu. Siguran je da je nestala još jedna tinejdžerka i da je pravi ubica na slobodi.
Naoružan samo nasumičnim tragovima, udružen sa Fejt Mičel, policajkom koja ima lične razloge da ga mrzi, suočen sa brojnim neprijateljima, Trent ima mučan predosećaj da će slučaj koji je započeo otvariti duboke rane i brzo razoriti savršene porodice čiji se demoni bude, željni osvete.

„Ubrzava puls.“ Publishers Weekly

„Neverovatni preokreti.“ People

„Vrhunski kriminalistički roman.“ Washington Post

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 442 str.; 978-86-521-3527-1;