×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Triptih

Karin Sloter (autor)

Triptih
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Od najbogatijih predgrađa Atlante do opštinskih naselja u gradu, serijski ubica je prešao sve granice staleža i rase. Pa moraju da ih pređu i ljudi koji ga jure. Među njima je Majkl Ormvud, veteran detektiv kome brak visi o koncu i kome arogancija i naprasita narav ugrožavaju karijeru. I Endži Polaski, policajka koja je bila Majklova ljubavnica pre no što mu je postala neprijatelj. Ali nijedno od njih ne zna da je u igri još neko: bivši robijaš koji nedavno odslužio kaznu za silovanje i ubistvo petnaestogodišnje devojke. Njegov život je u krhotinama i samo mu je još nedostajalo da potpuno slučajno nabasa na ubičin trag. Trag koji bi mogao biti ključ za rešavanje slučaja.
U ovom napetom r

omanu autorka bestselera majstorski prepliće niti složene priče na više nivoa. Prepun iznenadnih preokreta, razdiruće psihološke napetosti i snažnih emocija, Triptih neprekidno podiže stepen uzbuđenja i juri ka potresnom i nezaboravnom vrhuncu.

„Sloterova ima hrabrosti da rano detonira svoje najjače bombe iznenađenja, što iznenadi i najopreznije čitaoce... Taj autorkin zaštitni znak samo nagoveštava pun opseg njene darovitosti.“ Kirkus Reviews

„Neke scene su tako jezive da bi se trgao i najpoznatiji Harisov lik, Hanibal Lekter.“ Atlanta Journal Constitution

„Fascinantno i privlačno... Kao i u većini njenih romana, završetak Triptiha sadrži dovoljno urnebesne akcije da vas prikuje za stolicu.“ San Francisco Cronicle

„Đavolski inteligentno napisano.“ Book Page

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 482 str.; 978-86-521-3338-3;