knjizara.com
Građevinske tablice

Robert Krapfenbauer, Thomas Krapfenbauer (autor)

Građevinske tablice
rasprodato

Knjiga Građevinske tablice fromata je 115 x 165 mm ima 900 stranica šivano uvezana je u meki plastificirani uvez. Evo naslova poglavlja ove knjige: Matematika, Konstante tvari, Statika i otpornost materijala, Opterećenja, Zemljani radovi i temeljenje, Zidane konstrukcije, Drvene konstrukcije, Čelične konstrukcije, Armiranobetonske konstrukcije, Inženjerske građevine (mostovi, ceste, otvoreni kanali, kanalizacija, vodoopskrba), Osnove kalkulacija, Toplinska i zvučna zaštita, Požarno opterećenje i zaštita od požara i Popis austrijskih građevinskih normi. Knjiga sadrži

stotine tablica i crteža s matematičkim formulama, podacima o građevnim materijalima, tablice i formule s unutarnjim silama glavnih statičkih sustava, formule za proračun djelovanja, osnove proračuna temelja, zidanih, drvenih, čeličnih, armiranobetonskih i inženjerskih građevina, proračun toplinske i zvučne zaštite i požarnog opterećenja.
Priručnik Građevinske tablice može poslužiti kao neiscrpan izvor podataka inženjeru i tehničaru koji već vladaju svojom strukom a u praktičnoj djelatnosti potreban im je pouzdan oslonac i podsjetnik za rješavanje dnevnih zadaća koji je pripremljen prema načelu "sve na jednom mjestu". Najveća je prednost priručnika Građevinske tablice što je objedinio podatke potrebne projektantu, izvođaču i nadzornom inženjeru.


Ostali naslovi iz oblasti: Građevinarstvo

Izdavač: Sajema; 2006; Broširani povez; latinica; 26,5 cm; 904 str.;