knjizara.com
Građevinski projekti - organizacija i realizacija

Dragan Arizanović (autor)

Građevinski projekti - organizacija i realizacija
5500 din
U korpu

Knjiga široko obuhvata savremene metode u oblasti pripreme, upravljanja i realizacije projekata. U razmatranju i prezentaciji vrlo raznovrsne problematike autor analizira i komentariše rezultate primene diskutovanih metodau praksi, ali I upućuje čitaoce na literaturu, važeće domaće i međunarodne standarde i tehničke propise. Autor je prezentirao i rešenja, rezultate i iskustva stečena u višegodišnjoj inženjerskoj praksi i istraživačkom radu. Koristeći obimnu literaturu i oslanjajući se na svoje poznavanje i profesionalno iskustvo u ovoj multidisciplinarnoj oblasti napisao je celovito i korisno delo. Sva poglavlja su

ilustrovana brojnim ilustracijama koje čitaocu omogućavaju razumevanje izložene problematike. Knjiga je pisana jasno i na zavidnom stručnom nivou.
Ovim delom se popunjava deo praznine koja postoji u našoj literaturi u oblasti organizacije građenja. Čitaoci će u njemu na jednom mestu naći mnoge korisne informacije, instrukcije, predloge i rešenja brojnih problema koji karakterišu pripremu, organizaciju i realizaciju projekata. Delo će, stoga, korisno služiti studentima građevinarstva na osnovnim i poslediplomskim studijama i brojnim inženjerima u praksi, ali i podsticati na dalje proučavanje posebno važnih oblasti.


Ostali naslovi iz oblasti: Građevinarstvo

Izdavač: Akademska misao; 2022; Broširani povez; latinica; 24 cm; 523 str.; 978-86-7518-230-6;