knjizara.com
Domaćin

Stefani Majer (autor)

Domaćin
rasprodato

U ovoj mešavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto telo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposeda ljudska tela i briše njihove ličnosti.
Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno telo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora.Međutim, bitisanje u ljudskom telu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da M

elani nema nameru da se preda bez borbe - umesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvek u bekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti nateraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, one će krenuti u opasnu i neizvesnu potragu za muškarcem koga obe vole.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Evro Book; 2009; latinica; 24 cm; 635 str.; 978-86-505-1429-0;