knjizara.com
Adobe Photoshop CC Učionica u knjizi + DVD

Conrad Chavez, Andrew Faulkner (autor)

Adobe Photoshop CC Učionica u knjizi + DVD
1609 din
Stara cena: 1694 din
U korpu

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da naučite Adobe Photoshop CC
Učionica u knjizi, najbolja serija priručnika za obuku, pomoći će vam da brzo i lako naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi vam pruža ono što nema nijedna druga knjiga ili kurs – zvanična izdanja za obuku kompanije Adobe, razvijena uz pomoć eksperata za Adobeov softver.
Adobe Photoshop CC Učionica u knjizi sadrži 15 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Photoshop CC. Takođe, ova knjiga sadrži brojne savete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju.
Naučite da korigujete

, poboljšavate i menjate digitalne fotografije, kreirate kompozicije i pripremate slike za štampanje i veb. Automatizujte zadatke putem Photoshopovih akcija. Naučite da kreirate i uređujete video snimke i koristite prelaze i efekte. Savladajte efikasno retuširanje fotografija korišćenjem alatki osetljivih na sadržaj. Pri­pre­mite i odštampajte 3D objekte. Naučite da koordinirate procesom dizajna na većem broju prostora za crtanje i prikažete rezultate svog rada na mobilnim uređajima. Naučite kako da jednostavno delite i ažurirate grafičke elemente sa saradnicima na nekom projektu. Savladajte dodavanje tipografskih efekata i znakova.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Adobe
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: CET; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 400 str.; 978-86-7991-396-8;