knjizara.com
Adobe InDesign CS3 Učionica u knjizi + CD

Adobe InDesign CS3 Učionica u knjizi + CD
1159 din
Stara cena: 1221 din
U korpu

Adobe InDesign je program koji predstavlja značajnu nadogradnju na izuzetno moćan program za uređenje (raspored) stranica. U ovoj knjizi naći ćete detalje koji su vam potrebni kako biste efikasno uredili strane dokumenta korišćenjem programa Adobe InDesign CS3. Knjiga Adobe InDesign CS3 Učionica u knjizi je prepravljena i dopunjena kako bi se objedinile nove mogućnosti i karakteristike koje su dodate u program. Ako ste već upoznati sa prethodnim verzijama Adobe InDesigna, u ovoj verziji (CS3) pronaći ćete pregršt novih karakteristika i bićete još produktivniji. Ova knjiga pru

ža ono što ne pruža nijedna druga knjiga ili program za obuku – zvaničnu seriju za obuku iz Adobe Systems Incorporated koja je izrađena uz pomoć stručnjaka u Adobeu.

Ciljna grupa

Svi oni koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene poželeće da pročitaju ovu knjigu. Mogu da je koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je InDesign vrlo dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da budu još produktivniji u svakodnevnom radu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Adobe
Ostali naslovi iz oblasti: DTP

Izdavač: CET; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 472 str.; 978-86-7991-320-3;