7 navika uspešnih porodica

kako izgraditi izvrsnu porodičnu kulturu u uzburkanom svetu

Stiven Kavi, Pavle Teodorović (autor)

7 navika uspešnih porodica

1520 din

U korpu

S istom pronicljivošću, jednostavnošću i praktičnom mudrošću kojima je već osvojio desetine miliona čitalaca, Stiven Kavi nas uči kako da uz pomoć njegovih čuvenih sedam navika, koje je predstavio u knjizi Sedam navika veoma uspešnih ljudi, izgradimo čvrstu porodicu punu ljubavi, koja će trajati generacijama.

Deleći sa svojim čitaocima korisna, često gorka ili komična iskustva iz sopstvenog života i života drugih porodica, Kavi svoje savete primenjuje na rešavanje uobičajenih porodičnih dilema, kao što su kako u današnjem užurbanom svetu pronaći vremena za porodicu, kako rešiti porodične nesuglasice, kako spasti pokidane emotivne veze i popraviti negativnu porodičnu atmosferu.
Pravu sreću ne donose ni novac ni slava, nego kvalitet vaših odnosa s ljudima koje volite i poštujete. Knjiga 7 navika uspešnih porodica pomoći će vam da nađete odgovore na uobičajene porodične probleme.
- Kako prestati razmišljati kao „ja“ i početi razmišljati kao „mi“ u porodici, kad nas gotovo sve oko nas upućuje da mislimo samo na sebe?
- Kako kvalitetno provoditi vreme s porodicom kad roditelji moraju da rade?
- Kako stvoriti sklad u porodici u kojoj se svi uzajamno vređaju i ponižavaju?
- Kako podstaći decu da uče i rado obavljaju kućne poslove, a da ih ne podsećate i podmićujete?
- Kako možete uticati na člana porodice koji jednostavno ne želi da vas sluša?
- Kako ojačati porodicu da može da se odupre destruktivnim uticajima u društvu?
- Šta učiniti kad vam se čini da više nemate nikakav uticaj na ponašanje svog deteta?
- Kako sprovesti disciplinu bez kažnjavanja?
- Kako stvoriti atmosferu veselja, pustolovine i uzbuđenja u porodici?
Porodica je osnova civilizacije i ljudskih odnosa. Knjiga Stivena R. Kavija 7 navika uspešnih porodica odskočna je daska za vaš način razmišljanja i ponašanja. Pomaže vam da učinite najviše što možete i upućuje vas kako da dobijete najveće blagodeti za vašu porodicu.
„Naša posvećenost kvalitetu i klijentima vuče korene iz Sedam navika.“ – SKIP LFOV, PREDSEDNIK KORPORACIJE SATURN/DŽENERALMOTORS
„Najdragocenije iskustvo kad je usavršavanje u pitanju – tako ovu knjigu doživljavaju oni koji su je pročitali. Ti ljudi kažu da su im sedam navika promenile život, da su ih vratile na pravi put i na ličnom i na profesionalnom planu.“ – KEN M. RADZIVANOVSKI, POSLOVNA ŠKOLA AT&T

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Porodica
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mladinska knjiga; 2009; latinica; 24 cm; 340 str.; 978-86-7928-198-2;