knjizara.com
5 sastojaka - ceo ručak
jednostavna gurmanska kuhinja za svega nekoliko minuta

Rejčel Lejn (autor)

5 sastojaka - ceo ručak
3590 din
U korpu

U današnje užurbano doba malo ko ima vremena za dugotrajna pripremanja hrane i neretko se hranimo nezdravo, prikrivajući pri tom stvarni ukus hrane različitimveštačkim umacima i dodacima.
Izuzetni novi kulinarski priručnik PET SASTOJAKA – CEO RUČAK omogući će Vam da iznova otkrijete sasvim prirodni ukus namirnica jer Vam za svako predstavljeno jelo treba samo pet sastojaka. Uživaćete u istinskom ukusu, a pri tom ćete uštedeti novac, ali i dragoceno vreme koje biste, umesto u kuhinji, mogli da provodite s najmilijima.
Čak 320 sja

jnih recepata – od laganih obroka, supa i salata do testenine, morskih plodova, jela s mesom kao i deserata – pomoći će i onima manje iskusnima da s lakoćom pripreme brojna jela koja će oduševiti porodicu ili prijatelje.
Jagnjetina s pestom i mladim krompirom, pirinčani rezanci s jajima i pečurkama, biftek s 5 začina i spanaćem, čorba od pečene paprike, sorbet od čokolade i mente, krema od kupina samo su deo ove riznice recepata.
Ilustrovan privlačnim fotografijama, ovaj će Vam kuvar pokazati kako s tako malo sastojaka možete pripremiti pravu gozbu ukusa i mirisa!


Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Mladinska knjiga; 2009; latinica; 29 cm; 704 str.; 978-86-7928-200-2;