knjizara.com
Znaci i proročanstva
izuzetna moć poruka iz duhovnog sveta

Kolet Baron Rid (autor)

Znaci i proročanstva
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Božansko nam se obraća kroz prirodu, kroz nas same, kroz druge ljude, kao i kroz život u dijalogu koji se neprestano odvija.
Majka prima nedvosmislenu poruku punu ljubavi od svog pokojnog sina.
Niz značajnih koincidencija igra ulogu u spasavanju života.
Razgovor između nepoznatih ljudi, koji je slučajni posmatrač načuo, prenosi mu snažnu poruku zahvaljujući kojoj će promeniti svoj život.
Žena u snu dobija upozorenje da je ranjena životinja udaljena nekoliko kilometara od nje.
Proricanje pomoću karata priprema kćerku za predstojeću tragediju.
Izuzetno? Neobično? Ni najmanje! Svakog dana, na mnogo načina, obični ljudi primaju poruke iz duhovnog sveta. Načinjeni smo od sve

znajuće božanske inteligencije koja nas okružuje, čeka da nas povede i pruži nam pomoć kad god je zatražimo. Dakle, kako da pitamo? Kako da primamo i tumačimo odgovore?

Istražujući drevne načine povezivanja sa božanskim, čuvena intuitivna savetnica i autorka bestselera Kolet Baron Rid predstavlja vam čarobne, zabavne i praktične metode koji će vam pomoći da se upustite u direktni dijalog s Duhom. Povešće vas na tajanstveno i prosvetljujuće putovanje koje će vam promeniti način razmišljanja, probuditi radoznalost i pripremiti vas za razgovor sa božanskim zbog kojeg ćete zauvek posmatrati svet drugačijim očima.

Poruke koje dobijamo od Duha su nezaobilazan prolaz u simbolički svet drugačije spoznaje. One čine svetlucavi most između materijalne stvarnosti i misterije velikog nevidljivog. Čak i sa svim svojim ograničenjima, znaci, znamenja i proročanstva predstavljaju čarobne prolaze koji nam omogućavaju da nakratko ugledamo svetlost. Sve priče, vežbe i ideje koje su ovde iznete imaju za cilj da odaju počast izgubljenim alinekada poštovanim tradicijama razgovora i traženja smernica od Duha. Poruke od Duha tu su za sve nas.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Simboli , Proročanstva
Ostali naslovi iz oblasti: Horoskop

Izdavač: Publik Praktikum; 2018; Broširani povez; latinica; 23 cm; 245 str.; 978-86-6035-577-7;