knjizara.com
Žensko-muški rat

Hana Samson (autor)

Žensko-muški rat
rasprodato

Hana Samson razbija kod muškog ega. Ovo je knjiga o nadmoći žene nadmuškarcem, osećajnosti nad testosteronom, Ijubavi nad seksom.Ženski manifest političke nepodobnosti.Eksplozivna mešavina provokacije, groteske i humora. Nezaboravan,bravurozan opis onih stvari na koje mnogi od nas nemaju hrabrosti ni dapomisle.
Zita Rucka, spisateljica

Uznemirujuće? Sigurno ne za one koji gaje topla osećanja spramPortnojeve boljke Filipa Rota. Pornografski? To je poslednje što nampada na pamet iako su junaci knjige hiljade muških polnih organa. Kada bipenisi umeli da čitaju, nasmejali bi se do suza. Duhovita, laka, ali ne ibanalna lektira. I za gospodu, i za dame.Roman Kurkjev

ič, autor televizijskogprograma o knjigamaRazonoda za inteligentnog čitaoca kome je dosta trabunjanja pomedijima i gluposti našeg sveta, i koji želi na sve to da odgovori smehom.
Samo - koliko je inteligentnih čitalaca?
Lešek Bugajski, književni kritičar

Pametna i očajna žena spremna za bravuru u životu i u literaturi. HanaSamson je napisala zajedljivu grotesku, medijsko proročanstvo koje imadobre šanse da uskoro postane stvarnost.
Manuela Gretkovska, spisateljica

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poljska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2007; latinica; 20 cm; 144 str.; 978-86-505-0646-2;