Zabranjen ulaz prodavačima i psima

Danijel Bićanić (autor)

Zabranjen ulaz prodavačima i psima

1990 din

U korpu

Knjiga „Zabranjen ulaz prodavačima i psima!“ predstavlja, pre svega, priznanje svim prodajnim profesionalcima u regionu. Osećam duboko poštovanje prema svima koji se svakodnevno suočavaju sa svim specifičnostima i izazovima ove zahtevne profesije. Prodavci su posebna vrsta ljudi – uporni kao mazge, neumoljivi u pozitivnom i optimističkom sagledavanju života bez obzira šta on baci pred njih, kreativni u rešavanju svih mogućih i nemogućih situacija u kojima se nađu. Goran Sviličić – glavni junak ove knjige - je tipičan komercijalista. On se raduje uspesima i tuguje zbog neuspeha, ali pre svega – on uvek pokušava i nikada ne odustaje.

On je vaš „brat“ po profesiji i iskreno se nadam da ćete sa njim, uz njega i od njega nešto naučiti, doći do dodatne inspiracije i shvatiti kako se i život ne sastoji od nizanja uspeha i neuspeha, već od neumornog pokušavanja. To je, uveren sam, tajna uspeha i u prodaji i u životu...

...Život prodavaca je zahtevan i pun izazova. Traži posvećenost, istrajnost i kreativnost. Život prodajnog trenera je još izazovniji. Zahteva iskustvo, strast i autentičnost. Ovom knjigom Danijel Bićanić je dokazao da ima sve navedeno.
– Stjepan Werft, poslovni trener

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Mate; 2014; Broširani povez; latinica; 22 cm; 180 str.; 978-953-246-215-9;