knjizara.com
Više od muzičke igre

Marijana Milošević-Simić (autor)

Više od muzičke igre
792 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Da li volite muziku? Da li volite da se igrate? Da li učite decu da vole muziku? Onda je knjiga “Više od muzičke igre” pravi priručnik za vas!Kroz svet igara vodiće vas tako da kod dece radite na ranoj muzičkoj stimulaciji i edukaciji i pružite im znanja i veštine na neformalan način.

Knjiga sadrži 111 igara namenjenih radu sa decom uzrasta od 2-15 godina a koje, na različite načine, podstiču razvoj različitih veština važnih kako za buduće muzičare tako i za sve ostale.

“Više od muzič

ke igre” je podeljena u 8 oblasti i od predstavlja izuzetnu podršku kako da kod dece razvijate ritam, sluh, pevanje, finu i krupnu motoriku ali i mnogo drugih veština na neformalan način – kroz igru! Svako poglavlje ima dodatno objašnjenje zbog čega je važno razvijati određene veštine kod deteta u određenim fazama detinjstva.

Igra je osnovni kanal učenja i most između formalnog obrazovanja i onoga što je detetu potrebno. Zato, planski uključite muzičke aktivnosti u svakodnevne igrarije a knjiga „Više od muzičke igre“ će vam pomoći da uz razvoj muzičkih, istovremeno podstičete razvoj inteligencije, socijalizacije, liderstva i kreativnosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Finesa; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 128 str.; 978-86-6303-030-5;