knjizara.com
Vidimo se na vrhu

Zig Zigler (autor)

Vidimo se na vrhu
1199 din
U korpu

Naravno da se neki ljudi penju brže od drugih, ali ako se popnete uz sve stepenike, bićete mnogo sigurniji i odlučniji u nameri da dođete do onoga što zaista želite.

Provevši pola veka na vrhovima svetskih top-lista, knjiga Vidimo se na vrhu postala je svojevrstan klasik u oblasti popularne psihologije. Zig Ziglar, jedan od najvećih motivatora našeg doba, potpuno osporava ideju da morate nadmudriti druge ljude, zloupotrebljavati ih i biti nepošteni da biste bili uspešni. U stvari, on dokazuje kako van svake sumnje možete biti uspešni u svim područjima svog života ako ste potpuno pošteni prema sebi i ljudima koji vas okružuju. Čim uprete prsto

m u nekoga, otkrićete da je najmanje tri puta više prstiju upereno pravo u vas. Vaš uspeh i sreća počinju od vas. Kada vaše pravo ja bude prihvaćeno, uvećaće se i svota na vašem računu u banci samopouzdanja, prepreke u komunikaciji će nestati, a vaši porodični odnosi će se poboljšati.

Vidimo se na vrhu je neobična knjiga jer počinje od kraja. Govori o vama, vašoj porodici, vašoj budućnosti, i o tome kako iz svega možete izvući više. Zig Ziglar simbolično daje na znanje čitaocu da je, uzevši je u ruke, stao na kraj ružnim mislima, negativnim akcijama i reakcijama, malodušnosti i očaju, te se neće zadovoljiti manjim od onoga što zaslužuje i što je sposoban da postigne. Ukratko, ova knjiga predstavlja kraj najsmrtonosnije od svih bolesti – bolesti „krutih stavova“. Zig Ziglar će vas ubediti da posedujete veće sposobnosti nego što mislite, a onda će vas motivisati i da ih iskoristite.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Primenjena psihologija , Psihotehnike , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 638 str.; 978-86-10-04233-7;