knjizara.com
Vi ste Univerzum - Otkrijte svoje kosmičko sopstvo i zašto je ono važno

Dipak Čopra, Menas Kefatos (autor)

Vi ste Univerzum - Otkrijte svoje kosmičko sopstvo i zašto je ono važno
1069 din
Stara cena: 1188 din
U korpu

Pisac bestselera Njujork tajmsa, Dipak Čopra, udružuje snage s vodećim fizičarem, Menasom Kefatosom, kako bi istražili neka od najvažnijih i najmisterioznijih pitanja o našem mestu u svetu.
Šta se dešava kad savremena nauka dođe do ključne tačke preokreta koja dovodi u pitanje sve što znamo o realnosti? U ovoj briljantnoj, bezvremenoj i praktičnoj knjizi Čopra i Kefatos govore da smo upravo stigli do te tačke. U eri koja dolazi univerzum će biti ponovo određen kao „ljudski univerzum?, potpuno drugačiji od hladne praznine u kojoj je čovekov život samo tačkica u kosmosu.

Knjiga Vi ste un

iverzum doslovno kaže da svako od nas učestvuje u stvaranju realnosti koja se proteže na najšira prostranstva vremena i prostora. Ova naizgled nemoguća tvrdnja proizilazi iz trenutnog stanja u nauci gde, daleko od očiju javnosti, neke ključne misterije ne mogu da budu razrešene, bez obzira na to što predstavljaju pitanja koja definišu samu realnost:
- Šta je bilo pre Velikog praska?
- Zašto se sve u univerzumu tako savršeno uklapa?
- Odakle potiče vreme?
- Od čega je sačinjen univerzum?
- Da li je kvantni svet povezan sa svakodnevnim životom?
- Da li živimo u svesnom univerzumu?
- Kako je nastao život?

„Dolazi do promene paradigme i stvara se novi pogled na svet?, pišu autori. „Odgovore koje nudimo u ovoj knjizi, nismo mi izmislili niti predstavljaju ekscentrične uzlete naše mašte. Svi mi živimo u zajedničkom univerzumu. Kad odlučite da učestvujete u njemu umom, telom i dušom, promena postaje lična. Realnost u kojoj živite biće vaša i možete da je prihvatite ili promenite.? Ono što nam ova dva velika uma nude je novo, smelo shvatanje onoga što jesmo i kako možemo da promenimo svet nabolje istovremeno ostvarujući svoj najviši potencijal.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 251 str.; 978-86-7950-436-4;