×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Vesna Crnogorac

Doktor informaciono-komunikacionih nauka. U zvanju višeg bibliotekara i dokumentaliste zaposlena u biblioteci Fakulteta umetnosti u Nišu.Predavač je po pozivu u bibliotekama u zemlji i regionu, učestvuje na međunarodnim naučnim i stručnim konferencijama. Objavljuje naučne radove u stručnim časopisima i zbornicima (objavila je dve koautorske knjige i blizu 40 stručnih radova).Dobitnica je nagrade „Zapis“ Bibliotekarskog društva Srbije za izuzetan doprinos razvoju i unapređenju bibliotečko-informacione delatnosti u Srbiji, povelje za razvoj bibliotekarstva Srbije, kao i povelje za uspešno realizovan projekat o transparentnosti i slobodi od korupcije u bibliotekama.

autor Vesna Crnogorac

1 naslova [prikazano 1-1]

Vesna Crnogorac

Tvrd povez, Clio, 2018, ISBN: , latinica
Sistematična razrada modela novih usluga koje javna biblioteka može da uvede u cilju odgovornog i kvalitetnog angažmana u svakodnevnom životu svoje ...
U korpu

704 din

Stara cena:880 din

Ušteda:176 din (20%)