knjizara.com
Verbal driver
reči za dodir i pokret kupčevog uma

Beau Toskich (autor)

Verbal driver
rasprodato

Na svetskom šampionatu reklame pobeđuje živa reč, kaže Beau Toskich u knjizi VERBAL DRIVER. To je priručnik koji na duhovit ali i vrlo stručan način daje uputstva za krstarenje po „brzacima teatralnog i smrtonosnog tržišta”.
Beau Toskich je jedan od najpoznatijih internacionalnih eksperata za Kompetitivnu Komercijalnu Komunikaciju - inovativni koncept nove strategije marketinga. Predaje po čitavoj Evropi gde su njegove knjige bestseleri. STRATEGIJA PRŽENOG JAJETA je u Italiji prodata u 12.500 primeraka što je za ovu vrstu literature ogromna cifra. U prva četiri meseca od kako je izašla knjiga VERBAL DRIVER je prodata u 4.000 primeraka.
Ova mala, isto

vremeno profesionalna, moderna i zabavna filozofija marketinga i komunikacije ima geslo: Prodaja nije razmena za novac, prodaja je ostvarenje kupčevih snova. Prodaja je komunikacija vrednosti a vrednost su kilogrami zadovoljstva za tvoj ego. U svetu biznisa koji ima sasvim nov metabolizam i gde komercijalna pista ima mnogo više krivina nego juče ova knjiga je korisna za kupca a opasna za konkureciju.
Kroz prevod sa italijanskog jezika koji u Toskićevoj knjizi postaje brz, moderan i precizan poput engleskog sa kojim može da se takmiči u svemu osim u oblasti biznisa i komunikacije, i srpski postaje brz, precizan i moderan.
Ivana Hadžipopović

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Htenje , Volja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Službeni glasnik; 2010; Tvrd povez; latinica; 17 cm; 160 str.; 978-86-519-0576-9;