knjizara.com
Traljavi počeci

Megan Makaferti (autor)

Traljavi počeci
rasprodato

„Ne mogu ni da zamislim goru roditeljsku tiraniju od zabrane telefoniranja i ograničavanja upotrebe računara. Zar ne shvataju da je Houp jedina osoba koja me sprečava da poludim?

... Čini mi se da gore od ovoga ne može biti.“

Džesika Darling je skrhana. Njena najbolja drugarica, Houp Viver, odselila se iz Pajnvila u Nju Džersiju. Džesika, neviđeno posmatrački nastrojena šesnaestogodišnjakinja, u školi je kao riba na suvom, a kod kuće – stranac, a sad, kad je otišla jedina osoba s kojom je mogla da komunicira, oseća se izgubljenije nego ikad. Kako da se nosi sa de

vojkama u školi koje su poludele za momcima i kupovinom, sa tatom koji je opsednut njenom trkačkom karijerom, mamom koja balavi nad raskošnim venčanjem njene starije sestre Betani i sa svojim nepostojećim ljubavnim životom?

Poput Džona Hjudžisa dvadeset prvog stoleća, Megan Makaferti zalazi u humor i dramu, svojstvene pubertetu. Ovaj žestoki, urnebesni roman sigurno će se dopasti čitaocima koji još uvek prolaze kroz sve to, kao i onima koji su zahvalni što ne moraju da se vrate i ponovo odrastaju ispočetka.

„Komično i mudro... Neodoljivo – čak i ako ste odavno prevazišli brigu o momcima i bubuljicama.“
THE MIAMI HERALD

„Nemojte propustiti ovaj urnebesni povratak u uspomene.“
GLAMOUR

„Duhovito, pronicljivo i dobro štivo za svakoga, od 15 do 99 godina.“
OTTAWA SUN

„Smešno i dirljivo... savršeno za one nostalgične među odraslima koji će biti srećni što su odrasli i otuđene tinejdžere koji će biti zahvalni što postoji knjiga koja priča onako kako jeste.“
FASHION WIRE DAILY

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere , Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2007; Broširani povez; latinica; 20 cm; 320 str.; 978-86-7436-824-4;