knjizara.com
Ti

Kerolajn Kepnes (autor)

Ti
rasprodato

Gde je granica između ljubavi i opsesije? Šta je sve zaljubljen, ili opsednut, čovek spreman da uradi ne bi li osvojio voljenu ženu? Zašto žudimo za ludim dokazima ljubavi u filmovima, ali bežimo od njih u stvarnom životu? Da li nas ljubav zaista čini boljima ili pak izvlači na površinu ono najgore u nama?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja nudi Kerolajn Kepnes u svom prvencu Ti, vešto smišljenom romantičnom trileru. Ginevra Bek, lepa, pametna, neodoljiva studentkinja koja želi da postane spisateljica, očarava Džoa Goldberga čim kroči u njegovu knjižaru u centru Njujorka. Ni ona nije ravnodu

šna prema tom čudnom, duhovitom i markantnom momku jer je „drugačiji, privlačan“. Što ga više upoznaje, sve joj se više čini da je on savršen mladić za nju.

Međutim, Džo krije mnogo toga, kao što svi činimo, ali njegove tajne su daleko mračnije. Ni Bek nije tako slatka i savršena kao što izgleda na prvi pogled. Džo je spreman da pređe preko njenih brojnih nedostataka. Ali je li bezbedno da Bek ostane s njim?

Roman Ti je realan koliko i romantičan, surov koliko i nežan, istovremeno uliva strah i budi saosećanje. Kerolajn Kepnes odlično pripoveda o ljubavi iz ugla „načetih“ ljudi i zaista tera na razmišljanje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; 20 cm; 399 str.; 978-86-521-2028-4;