knjizara.com
Tajna verhutskih vitezova

Olivera Ptica, Mel Gudman (autor)

Tajna verhutskih vitezova
rasprodato

Tajna Verhutskih vitezova je intrigantno delo puno akcije koja natrenutke biva obojena emocijama glavnih junaka, Lize Majls iMajkla Vornera, čiji odnos, kroz mnoštvo izazova s kojima sesuočavaju, prerasta iz pritajenog neprijateljstva u istinskubliskost.
U ovom uzbudljivom trileru, čija se glavna radnja odvija uVašingtonu i Argentini, postignuta je idealna ravnoteža izmeđufaktografije i nedorečenosti, koja zbunjuje i podstiče narazmišljanje. Ipak, Mel Gudman, tonom koji je u isto vreme iozbiljan i šaljiv, upozorava svoje čitaoce: ..Tokom čitanja nepreduzimajte nikakve istraživačke akcije. Kada pročitate

knjigu,prosledite je dalje ili je bacite, pre nego što budete inficiranivirusom radoznalosti, jer njegovo dejstvo može imati fatalneposledice."
Osnovna potka trilera jeste borba obaveštajca čija je majkapreživela holokaust protiv savremenih fanatika koji i dalje sanjajuo uskrsnuću hiljadugodišnjeg rajha... U ovom romanu stvarni iizmišljeni događaji tako su vešto isprepletani da čak ni oninajupućeniji ponekad ne mogu da prepoznaju tačke u kojimaprestaje realnost a počinje fikcija.U krajnjem. najopštijem smislu. pred nama je priča o večitoj borbiizmeđudobra i zla.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2007; latinica; 21 cm; 233 str.; 978-86-505-0660-8;