knjizara.com
Svet voli pobednike i nema vremena za gubitnike

Olivera Ptica (autor)

Svet voli pobednike i nema vremena za gubitnike
rasprodato

Vodič za životna putovanja, ohrabrenje i iskrena podrška ličnom napredovanju.

Najbolji prijatelj svakog ko želi da živi sopstveni život.

SAN... CILJ... ODLUKA... VERA... AKCIJA...

Da li pobeda nekada podrazumeva da smo najbolji i da smo nešto ostvarili a nekada prihvatanje da to nismo? Važno je da smo u oba slučaja dobro sa samima sobom. Kada to postignemo, sigurno smo pobedili jer smo svakako bolji – od samog sebe.Knjiga koja je u našim rukama uverava nas da je to moguće. Ona je pre svega prijatno iznenađenje, jer je jedna od retkih ove vrste koju je napisala domaća autorka. U njoj nailazim

o na dobronamernost, ohrabrenje i iskrenu podršku našem ličnom napredovanju. Zasigurno ćemo joj se vraćati i kada je pročitamo, jer osim što kroz primere iz života uči ali i odučava, njena mudrost je u tome što čini da staro vidimo na nov način.
Gordana Milojevic, klirer-praktičar za komunikaciju i lični razvoj

Pročitali ste 50 knjiga iz oblasti ličnog razvoja i mislite da sve znate? Prevarili ste se... PROČITAJTE OVU!!!... Praktična, jasna, proživljena, korisna za iskusne tragaoce na putu ličnog razvoja, delotvoran vodič za one koji ovim putem tek polaze. I jedne i druge može dovesti na željeno odredište!

Margita Baštinac, predavač I konsultant iz oblasti lićnog razvoja

Knjiga je pisana u maniru u kome su pisane najsavremenije knjige iz ove i analognih oblasti u svetu, ali za razliku od većine njih, iz svake stranice izviru snaga i emotivnost autorke, demonstrirajući njenu nespornu kompetentnost i lično iskustvo vezano za ono o čemu piše. Knjiga se čita sa olovkom u ruci i dva prsta na čelu jer je pre svega mapa i vodič za životna putovanja svakog ko je bude čitao, a istovremeno putokaz i poziv da se krene putem sopstvenih vizija, ciljeva i odluka, vlastitim snagama i brzim koracima pod budnim okom kompetentnog trenera.
Prof Dr Nikola Čanak, predavač svetskog glasa i autor velikog
broja dela iz oblasti primenjene psihologije

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Beoknjiga; 2008; Broširani povez; latinica; 21 cm; 286 str.; 978-86-7694-176-6;