knjizara.com
TODoXIN kuvar - posni

Todor Jovanović (autor)

TODoXIN kuvar - posni
rasprodato

Čovek je jedino živo biće koje od hrane ume da napravi i svog neprijatelja. Hrana mu služi ne samo za održavanje zdravlja, nego i za razvijanje bolesti - ne samo za održavanje života, već i za ubrzavanje dolaska smrti! Uzrok tome češće je neznanje, a ne toliko halapljivost. Čovek, za razliku od životinja i bez obzira na sva naučna saznanja o ishrani, najčešće odabira one hranljive materije koje su manje korisne za poboljšanje kvaliteta života. Događa se i da čov

ek, ukoliko uspe da izdvoji neke prirodne sastojke sa blagotvornim dejstvom, uspešno poništi njihovu delotvornost, bilo nepravilnom primenom ili u nameri da poboljša utisak koji hrana izaziva (miris, boju, izgled ...), pa dodaje veštačka sredstva za ulepšavanje.
Ovaj kuvar neće da bude samo zbirka recepata koji su dobri, provereni, ispravni i imaju tradiciju u ovom narodu. Ova je knjiga smišljena da ljude uputi u to kako da im hrana bude na korist, a ne na propast. Hrana treba da bude izvor zdravlja i snage, a ne bolesti i slabosti. Zato - evo ti ove knjige, Srbijo, da ti bude na zdravlje i sreću!


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina , , Kuvari

Izdavač: Todor Jovanović - izdavač; 2001;