knjizara.com
Sveti gresi

Nora Roberts (autor)

Sveti gresi
rasprodato

Dok leto u vašingtonu lenjo niže vrele dane, uspavani grad uzburkaće šokantan zločin – pronađeno je telo mlade žene, pored njega poruka: Gresi su joj oprošteni.
Kada policija otkrije još dve žrtve istog ubice, koga su novinari već prozvali „Sveštenikom“, u istragu se uključuje vrhunski psihijatar, doktorka Tes Kort. Na osnovu pronađenih dokaza, Tes otkriva vrlo uznemirujući profil zlikovca. Detektiv Ben Paris ne haje previše za psihičko zdravlje ubice, ali ga zato mlada doktorka veoma intrigira. Visok, tamne kose i ne

odoljivo zgodan, Ben je oduvek bio pravi magnet za žene – međutim, prefinjena Tes deluje sasvim imuno na njegov šarm i to je za njega potpuni novitet.

Dok zajedničkim naporima nastoje da zaustave opasnog ubicu, Tes i Ben moraju da se bore i sa jednom neočekivanom smetnjom – plamenom strasti koji se sve snažnije rasplamsava među njima. Ali lepa doktorka privukla je pažnju još nekoga... nekoga ko žudi da je spase od greha svojim posebnim „ritualom“ pročišćenja. Hoće li Ben uspeti da stigne do nje prvi?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 278 str.; 978-86-10-01432-7;