knjizara.com
Super lako

Kabi Lame (autor)

Super lako
712 din
Stara cena: 792 din
U korpu

Kabi Lame je zvanično najpraćeniji tiktoker na svetu. Ovo je njegova priča.
Izdvaja se svojom autentičnošću i upravo željom da se ne izdvaja. A još kao mali, sudeći po stripu Super lako, sve je ukazivalo na to da je drugačiji. Pametan, nikako nije voleo školu. Zbog ukalupljivanja. Vešt da se sakrije po kući, da ga ne nađu, samo da ne ide u nju. A ako već ode, onda mu ni kuntanje na času nije bilo strano. Roditelji su bili očajni. I poslali su ga

u Dakar, da u jednoj sasvim nekonvencionalnoj sredini, nauči: kako da postane ispunjena osoba, kako da jasno razlikuje ono što mu ide od ruke od onog što mu ne ide, kako da sve prihvati kao školu života i kako da nauči da ne misli o bežanju. Učitelj je pričao kako svako od nas u sebi nosi misiju: neko da nahrani druge, neko da spasava živote, neko da nagomilava novac, a neko da ga troši. I da se za pronalaženje svrhe ne mora otići daleko i otkriti svet, već je dovoljno istražiti sopstvenu unutrašnjost.
I tako je Kabi pronašao Kabija. U teškim okolnostima potpunog „lokdauna”.

I tako smo svi mi pronašli Kabija.

On je društveni fenomen, jednostavan mladić koji je dospeo u svetski vrh zahvaljujući briljantnoj ideji. I iz virtuelnog sveta rešio je da postane superheroj, protagonista stripa.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Propolis Books; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 103 str.; 978-86-80802-80-0;