knjizara.com
Sudar vekova

Linda Bakli-Arčer (autor)

Sudar vekova
rasprodato

Nakon Secikese Gedeona i Kradljivca vremena stiže izvanredan i uzbudljiv završetak trilogije Prosvećivanje Pitera Šoka.
Prideužite se Gedeonu, Piteru i Kejti koji pokušavaju da zaustave promene izazvane putovanjem kroz vreme u izvanredno uzbudljivom završetku trilogije Prosvećivanje Pitera Šoka.
Usled nepromišljenog korišćenja antigravitacione mašine vreme počinje da se cepa a posledice u prošlosti i budućnosti biće katastrofalne.
Lord Lukson je oduševljen Njujorkom i smišlja kako da Amerika postane njegov dugopriželjkivani plen. Istovremeno, zarobljeni u prošlosti, Piter i Kejt shvataju da su događaji u istoriji dosegli kritičnu tačku. Preobraćena u proročicu

, Kejt je sposobna da vidi i prošlost i budućnost. Gedeon čini sve da zaustavi tragediju koja će se dogoditi ako se vekovi sudare ali je ujedno rastrgnut saznanjem da je Katrani, njegov suparnik, ujedno i njegov brat. Dok beži pred svojim progoniteljima kroz mračne ulice osamnaestovekovnog Londona, a vremenski jaz je sve veći, Piter shvata da Katrani, to čudovište, verovatno drži sudbinu svih nas u svojim rukama. 


„Ovo je uzbudljiva i napeta drama koja se bavi snažnim temama pomirenja, žrtvovanja i prijateljstva, a njeni likovi, sasvim sigurno, već imaju sve vaše simpatije.“
The Times

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 408 str.; 978-86-521-0596-0;