Sonja Ražnatović

Sonja Ražnatović je rođena 3.10.1969. u Titogradu. Diplomirala je 1995. na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Podgorici, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu u istom gradu.
Sonja Ražnatović je autorka romana Jana, samo privremeno u bloku 9, objvljenog u novembru 2016. godine u izdanju cetinjskog Otvorenog kulturnog foruma. Roman je bio motivisan željom da na crnogorskoj literarnoj sceni afirmiše i drugačiju, ležerniju formu i način književnog izražavanja, te da prezentira svoje viđenje pravca u kojem je, kroz vrijeme, evoluirao odnos crnogorskih žena prema braku, porodici i porodičnim obavezama, i u kojem su potrebe žena u pozitivnom smislu rasle i proširivale se i na poslovne ambicije, profesionalno usavršavanje i potrebu za suštinskim samoispitivanjem i radom na sebi u svakom pogledu, ali nikada ne zaboravljajući da je porodica na prvom mestu.
Sonja Ražnatović je i kolumnista crnogorskog dnevnog lista Pobjeda.

autor Sonja Ražnatović

1 naslova [prikazano 1-1]

Exit - biti drugačiji, ipak!

Sonja Ražnatović

Broširani povez, Čigoja, 2017, ISBN: 978-86-531-0347-7, latinica
Drugi roman Sonje Ražnatović, pod naslovom Exit, je pisan pretežno iz muškog ugla i bavi se društvenim različitostima. Struktura romana predviđa tri ...

U korpu

616 din

Stara cena:770 din

Ušteda:154 din (20%)