knjizara.com
Skotland strit

Samanta Jang (autor)

Skotland strit
rasprodato

Samanta Jang u novom romanu Skotland strit govori o Kolu Vokeru koji zaokuplja pažnju čitalaca otkako se kao tinejdžer pojavio u serijalu Dablin strit. Kol je konačno odrastao u majstora za tetoviranje i na prvi pogled deluje kao prevejani tetovirani ženskaroš. Odrastanje pored majke alkoholičarke ostavilo je dubok trag na ovom mladiću i on veoma dobro zna šta očekuje od devojke kojoj će pokloniti srce.

Čini se da je to našao u Šenon Maklaud, sitnoj crvenokosoj lepotici koju je prvi put video kao petnaestogodišnjak. Međutim, Šenon nosi svoje breme i ne veruje muškarcima. Previše se puta opekla i krije se iza grube maske. Toliko se plaši da

će Kolu reći nešto preko čega on ne može da pređe.

Može li taj mladić ophrvan problemima iz prošlosti shvatiti da drugi postupaju nepromišljeno zato što i njih opsedaju slični problemi? Može li ljubav naterati čoveka da zaboravi na patnju zbog koje se zakleo da nikad više neće nikome ukazati poverenje? Može li ta ljubav biti toliko jaka da pobedi lošu porodičnu zaostavštinu budući da se traume iz detinjstva najteže prevazilaze?

Samanta Jang je romanom Skotland strit zašla veoma duboko u psihu ljudi opsednutih nepoverenjem zbog loših iskustava iz prošlosti, problemom koji je veoma prisutan u današnje vreme. Stoga se može reći da je Skotland strit njena najemotivnija i najrealnija ljubavna priča. Zasad.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Erotski
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 341 str.; 978-86-521-2019-2;