knjizara.com
Okrutni protivnik

L. Dž. Šen (autor)

Okrutni protivnik
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

„Vrhunska romansa o neprijateljima koji postaju ljubavnici i tankoj liniji između osvete i ljubavi.“
– Wall Street Journal

Kada je bila mlada, Arija Rot je postala najbolja prijateljica sina svoje kućne pomoćnice. Prijateljstvo se veoma brzo pretvorilo u mladalačku ljubav, a kada ga je Arija izazvala da je poljubi, lančana reakcija katastrofalnih događaja dovela je do toga da dečak bude izbačen i proteran iz Arijinog života.

Dvadeset godina kasnije, Arija ima agenciju za odnose s javnošću i firma je u usponu, a otac joj je jedan od najvećih klijenata. Kada ga bivša zap

oslena tuži za napastvovanje, Arija je odlučna da dokaže da njen otac nije čudovište. Jedini problem je advokat tužiteljke koji je odlučan da uništi ugled njenog oca. Kristijan Miler je šarmantan, ambiciozan i đavolski zgodan, a Arija nema predstavu da je to isti onaj dečak koji ju je poljubio pre toliko godina.

Prošlost i sadašnjost se sudaraju dok se Arija zaljubljuje u Kristijana. Ali kada shvati ko je on zapravo, kao i njegovu opsesiju da se osveti njenom ocu, postavlja se pitanje hoće li odabrati ljubav ili porodicu.

„Autorka sjajno dočarava snažna osećanja oba junaka i neospornu hemiju između njih.“
– Publishers Weekly

„Romantična briljantnost u svom najboljem izdanju! L. Dž. Šen kombinuje zapanjujuću strepnju i eksplozivnu privlačnost sa izvanrednim zapletom.“
– Harlou Re, bestseler autorka USA Todaya

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Erotski , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 360 str.; 978-86-521-5093-9;