knjizara.com
Sira

Marija Duenjas (autor)

Sira
1514 din
Stara cena: 1683 din
U korpu

Posle završetka Drugog svetskog rata, Sira Kiroga, nakon obavljenih dužnosti saradnice britanske obaveštajne službe, spremna je da se skrasi sa suprugom Markusom, britanskim diplomatom, i da se posveti majčinstvu. Međutim, sudbina ima drugačije planove za nju...

Od Jerusalima, preko Londona i Madrida, do Tangera, tokom istorijskih događaja koji c´e obeležiti jednu eru, Sira je prisiljena da se žestoko bori za bolju budućnost. Suočiće se sa uzbudljivim izazovima, opasnostima i duhovima iz prošlosti, a imaće prilike i da se susretne s Evitom Peron i Barbarom Haton.

Sira Bon

ard, nekada Sira Kiroga i Ariš Agorik, sada s novim identitetom Livija Neš, novinarka Latinoameričkog servisa BBC-ja, kreće u još jednu misiju. Međutim, ona odavno nije naivna mlada krojačica... Sada je snažna i samosvesna žena, koja se ponovo bori da spase živote onih koje voli.

Uzbudljivo štivo, u kojem se znalački preplic´u istorija i fikcija, roman Sira istovremeno je i povratak nezaboravne junakinje, rastrzane između tajni i izdaje, ideala i laži, ljubavi i hrabrosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Španska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Dereta; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 729 str.; 978-86-6457-468-6;