knjizara.com
Sindrom nervoznih creva
Kakav savet možete očekivati od vašeg lekara? Koje su od komplementarnih metoda najbolje? Kako promena u stilu života može biti od pomoći?

Sara Bruer (autor)

Sindrom nervoznih creva
581 din
Stara cena: 646 din
U korpu

Savremeni čovek, izložen svakodnevnim stresovima na svim socijalnim nivoima - od punjenja potrošačke korpe do pronalaženja parkinga - mora da brine o svom zdravlju na najbolji mogući način. Koliko puta ste, uostalom, čuli ljude u svom okruženju da kažu: “Prevrnuo mi se stomak kada sam to video”, ili “Zgrčio mi se stomak od besa”, itd. Takvo stanje većina ljudi prihvata zdravo za gotovo, gotovo i ne shvatajući da svojim ponašanjem uništava vlastito zdravlje.

Ako vam stomak ipak zahvati nervoza izazvana svakodnevnim problemima, pa to počne da se događa svakodnevno, trpeće vaša ishrana, poremetiće se vaš metabolizam... drugim rečima, otvorićete ši

rom vrata svim bolestima ovoga sveta!

Knjiga koja je pred vama objasniće vam, krajnje uverljivo, da je vaš stomak raskrsnica između zdravlja i bolesti. Pokazaće vam kako ga i zašto sistematski uništavate i na koji način možete to da sprečite, da ga negujete i suštinski popravite kvalitet svog života!

Zato ne oklevajte da se suočite sa problemom koji se zove SINDROM NERVOZNIH CREVA. Kada pročitate ovu knjigu steći ćete priliku da upoznate svoj organizam. Sigurni smo da će vam se svideti i da ćete, ako se nadalje budete vladali kako treba, steći u njemu velikog i važnog prijatelja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Gastroenterologija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: NNK international; 2006; latinica; 20 cm; 157 str.; 86-83635-50-3;