knjizara.com
Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom

Malej Upadjaj, Podža Čitnis (autor)

Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom
2420 din
U korpu

Kako neka preduzeća mogu da prežive vekove dok stotine propadaju svake godine - od mikro preduzeća do globalnih brendova? Putovanje brenda ka rastu i održavanju lojalnih pristalica jedna je od bezvremenskih osnova za svaku kompaniju koju njeni korisnički timovi moraju da znaju.

Knjiga „Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom“ je kompletna, jer uzima u obzir perspektivu kupaca da bi se sagledale najbolje tehnike, vodeće strategije, tehnologije i njihovo vreme kako bi se maksimizirala vrednost brenda. Na početku k

njige ćemo pregledati putovanje brenda, način funkcionisanja marketinga, prodaje i uspeh kupca u svakoj fazi i zašto je veštačka inteligencija u ovoj oblasti postala potreba. Zatim razmatramo svaku fazu, pri čemu učimo kako da izvršimo validaciju proizvoda, da definišemo brend, da proširimo vidljivost brenda i da pretvorimo kupce u obožavaoce, pomoću marketinških tehnika vođenih veštačkom inteligencijom za kanale, naloge, referale, poslovnice, influensere, društvene medije i mnoge druge. U svakoj fazi se naglašavaju priče o brendu i kako se operativna automatizacija i uvidi mogu iskoristiti za marketing. Knjigu završavamo smernicama za pripremu trgovaca za veštačku inteligenciju, pa čak i za procenu njenog uticaja na njihove poslove.

Kada pročitate knjigu u celosti, znaćete da pokrenete svoj organizacioni rast i steknete profesionalnu prednost, tako što ćete biti spremni za eru veštačke inteligencije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Veštačka inteligencija
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2022; Broširani povez; latinica; 24 cm; 330 str.; 978-86-7310-574-1;